domingo, 21 de octubre de 2007

Animación contemporánea y esténcil


El segundo fórum tendrá como título Animación contemporánea, cine para adultos. El fórum estará formada por tres sesiones: la primera el viernes 09 noviembre con Reinassance y la segunda con A scanner darkly el viernes 16 y la última con Mindgame el viernes 23 del mismo mes todas las sesiones en el Espai Canya Jove.

El fórum en detalle:

Amb aquet cicle de cinema dedicat a l’animació es pretén donar una visió global de la producció cinematogràfica actual de l’animació a nivell mundial, com a recurs formal per explicar hisòories complexes que no podrien ser concebudes o no tindrien el mateix impacte si estiguessin realitzades amb actors y escenaris reals.

La principal finalitat del fórum es intentar fomentar inquietuds i un ambient de debat cap el món de l’animació tot procurant desmitificar els dibuixos animats com a “gènere per infants”.

El cicle constará de 3 sessions vertebrades des de les tres principals industries d’animació a nivell mundial: la europea, la dels EUA i la japonesa.

A la primera sessió es projectaria “Renaissence”(FRA), pel·licula d’acció i intriga, estrenada l’any passat al festival de Sitges. Animació en 3D que no deixa indiferent per el seu tractament gràfic o només s’utiliza el blanc i el negre (sense cap gris).

A la segona sessió podrem veure “Scanner darkly” (USA), drama amb aires d’intriga policiaca sota els efectes dels psicotrópics. Realitzat amb animació rotoscópica (dibuixar sobre una película filmada) ens transportarà a un mon que no ens deixará indiferents.

La tercera sessió (i última), veurem “Mind Game” (JAP), comedia existencialista totalment absorbent i al·lucinògena. Animació d’última generació combinant dibuix animat tradicional, 3D i fotografia amb un resultat ultracolorista, i on veurem infinitat d’estils de dibuix.

¡Y eso no es todo amigos!

Además los días 9, 16 y 23 de noviembre a las 20.00h en el Espai Canya Jove se llevará a cabo un taller de stencil en el cual aprenderéis todo el proceso para realizar un " estencil" : desde escoger el motivo hasta estamparlo en el muro.



No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails